0

Казват, че няма чужди деца, но не всеки може да се нагърби с отговорността да отглежда приемно дете.

Лара Руфино преживяла страшно изпитание и станала истинска майка героиня.

След смъртта на нейната приятелка тя взела в своето семейство четирите й дъщери – и то при положение, че вече имала две свои деца! Сега в семейство Руфино имат шест дъщери и всички те се разбират отлично заедно.

 

Лаура Руфино и Елизабет Даймънд са приятелки от училище

Елизабет научила за страшната диагноза през 2014 година: на самотната майка открили последен стадий на рак на главния мозък. Нямало надежда да бъде спасена жената, както и да намери настойник за четирите си дъщери.

 

Сериозният разговор между приятелките се състоял, когато Елизабет почувствала рязко неразположение. Лора обещала, че никога няма да остави момичетата.

Днес малките Даймънд живеят с новите сиродители Лаура и Рико и още две сестрички. Семейството се увеличило двойно, но по думите на Руфино това има донесло много повече радост, отколкото проблеми.

 

Днес работи благотворителен фонд в помощ на семейство Руфино. Фондът успял да събере $87,000. За тези пари трябва да се построят гараж и две спални, за да имат момичетата нормални условия за живот.

Освен това са необходими пари за издръжкйа на момичетата и тяхното образование. Важно е приемното семейство изобщо да не се страхува от трудностите. Те знаят със сигурност, че най-важното нещо в живота е любовта и взаимопомощта!


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *