0

Оказва се, че Слави Трифонов най-накрая си намери майстора. Дългият е хлътнал по скандална арт хубавица. Шоуменът изпитва мощни любовни пориви към художничката Михаела Дановска, по-известна като Ода Жон.

 

Артистката споделила пред свои приятелки, че тв водещият всеки ден й звънял и й пращал SMS-и, като непрекъснато си търсел мотив да се срещнат. Дългия не спирал да й прави похвали, а при една от срещите им непосредствено флиртувал с нея, похвалила се Дановска.

Тя също му симпатизирала, защото го считала за различен в отношението си към дамите и извънредно любезен джентълмен.

 

Художничката даже го сравнила с починалия си брачен партньор – огромния немски художник Йорг Имендорф, който е неин идол. Въпреки симпатиите си обаче, Ода Жон тактично отрязала мераците на Дългия.

 

Художничката живее в Париж и не желаела връзка от разстояние. Отказала му и заради други съображения – била влюбена в друг.

Трифонов споделил пред сътрудниците си, че е впечатлен от Дановска. Той бил покорен от гения й и най-много – от ексцентричния й метод на мислене. „Че и хубава, на всичкото от горе“, кахърял се Дългия пред сценаристите.

 

Шоуменът даже обмислял общ проект с участието на Ода Жон, от който се надявал освен на по-висок рейтинг, но и на вниманието на художничката. Уви, товамай ще е следващата несподелена обич на Дългия.

 

По ирония на съдбата, всичките му дами са го зарязвали – и то заради друг мъж. Първата му голяма любов – Маги Ангелова го заряза заради предприемач, от който има дете, а някогашната му половинка Мартина Огнянова го остави заради треньора си по бокс Коко Колев, пише „Галерия“.

 

 

Източник: Марица


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *