0

Бившият мъж на певицата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, бе арестуван. Причината е брутален екшън пред автомивка в Айтос, съобщава Novini.bg.

Той нападнал с нож свой съгражданин заради стар конфликт помежду им и го заплашил, че „ще го направи на две парчета“.

Криминалната сцена се разиграла във вторник посред бял ден. Двамата били в обтегнати отношения, тъй като от една година Гринго дължал голяма сума пари на въпросния мъж, а след това се покрил. Двамата случайно се засекли в автомивката.

Любимият на Софи Маринова побеснял, след като другият попитал за парите, извадил нож и се опитал да го нападне. Други мъже са успели да ги разтърват. Гринго напуснал мястото, но срещу него е подаден сигнал и днес той е арестуван в РУ-Айтос.

Конфликтът между двамата започнал още преди една година. Ахмед, който от над 10 години живее и върти строителен бизнес във Франция, и Гринго били в приятелски отношения. Двамата айтозлии сключили сделка за коли.

Той скоро пристигнал отново и решил на всяка цена да си потърси парите. Всичките му опити да се свърже с Гринго обаче били неуспешни. До вчера. Отишъл в автомивка „Мъни“. Собственикът Феим му обяснил, че Гринго също е оставил колата си, в момента го няма, но трябва да се върне.

Ахмедов се обадил на тел. 112. На място веднага пристигнали полицаи, на които подробно разказал за нападението. Той е издирен и арестуван за заплахите, съобщава Флагман.

Нападнатият айтозлия се заканва да си търси правата в съда. Той вече се е консултирал с адвокат.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *