0

Това имение, със стъклено покритие, може да изглежда все едно, че е от Бевърли Хилс, но се появи на имотния пазара на 10 500 km от тузарския квартал.

Става дума за столицата на България – София, пише Mansion Global.

Уникалната къща се продава за 10,5 милиона евро (11,5 милиона щатски долара), което го прави най-скъпият имот в страната.

Разпростиращ се на три етажа и на около 2000 кв. м, затвореният имот е същинско олицетворение на лукса.

 

Отвътре домът е с три спални. Стилът е елегантен и модерен, върху отворен план с бял интериор, таваните са с двойна височина, подовете са мраморни.

Кухненската зона има изцяло бели плотове и шкафове, както и огледален гръб и скрит телевизор, който излиза от кухненския остров.

Има и тераси, фитнес зала, гараж и френски прозорци, които гледат към околието и близката Витоша планина.

 

Отвън има голям басейн, заобиколен от зеленина с бонсай дървета.

Цените на жилищата в България са се повишили с 14,6%, което я поставя на 13-то място в класация от 56 държави, базирана на годишен ръст на цените през третото тримесечие на 2022 г., според най-новите данни на Knight Frank.

Имението е на собственика на транспортната компания „Биомет“ – Ваньо Алексиев.

 

Половинката на Алексиев – Цвети Василева, е блогърка и инфлуенсър и често пуска видеа в Ютуб, на които се вижда интериорът на къщата като фон.

Цвети Василева, а и самият Алексиев са запалени по спорта и здравословния начин на живот, за което тя разказва в някои от клиповете си – как например да поддържаме перфектна форма с диета от 1200 калории на ден.

 

Двойката е запалена и по скъпите коли, за което свидетелстват редица снимки в социалните мрежи. През 2018 г. бизнесменът се похвали, че е купил лимитирано „Бугати Широн“ на стойност 5 млн. лв.

 Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *