0

По време на своето съществуване ABBA придоби огромна армия от верни фенове по целия свят, спечели тяхната любов и завинаги спечели сърцата на слушателите с великолепните си гласове. И въпреки че са изминали 50 години от създаването на групата, имената на нейните членове все още се чуват в музикалния свят.

Как изглеждат членовете на ABBA и какво правят сега?

Агнета Фелтскуг

Как изглеждат сега членовете на ABBA и какво правят днес? 1

Трудно е за вярване, но очарователната блондинка Агнета Фелтскуг вече е на 73 години. Жената все още може да се похвали с привлекателна усмивка и искрящи очи. Въпреки напредналата си възраст Агнета изглежда страхотно и продължава да радва феновете си с външния си вид. Засега обаче тя е приключила с шоубизнеса: последното високопоставено участие на Fältskog беше през 2018 г., когато известната четворка се събра отново, за да запише нови песни.

В личния живот на някогашната емблематична певица не всичко е гладко: както знаете, жената известно време беше омъжена за колегата си от групата Бьорн Улвеус. Но дори раждането на две деца не помогна за спасяването на съюза, след девет години брак те се разделиха. По-късно Агнета се жени за втори път, за хирурга Томас Зоненфелд. Три години по-късно обаче и този съюз се разпада.

Бьорн Улвеус

Как изглеждат сега членовете на ABBA и какво правят днес? 2

Годините не щадят никого. Някога най-усмихнатият вокалист на ABBA, Бьорн Улвеус, сега е на 78 години. Човекът вече е далеч от музикалната индустрия, името му отдавна не се е появявало в света на шоубизнеса. Улвеус е щастлив в семейния си живот: живее в Стокхолм с втората си съпруга, журналистката Лена Калерсио Бьорн.

Бени Андершон

Как изглеждат сега членовете на ABBA и какво правят днес? 3

Бени Андершон е само година по-млад от колегата си Бьорн – той е на 77. Освен с участието си в АББА, той е широко известен като композитор на музика за много филми. Днес композиторът е доволен от спокоен и премерен живот със семейството си. Между другото, мъжът има три деца, две от които последваха стъпките на именития си баща и го зарадваха с музикалния си талант.

Ани-Фрид Люнгста

Как изглеждат сега членовете на ABBA и какво правят днес? 4

Луксозната Ани-Фрид Люнгста ​​е на 78 години. Тя отказа да продължи музикалната си кариера и вече е напълно далеч от шоубизнеса. Животът й е богат и интересен: след два неуспешни брака, включително съюза й с Бени Андерсон, жената най-накрая намери истинското щастие.

През 1992 г. певицата се омъжи за своя приятел, швейцарския принц Хайнрих Руцо Райс фон Плауен, и оттогава носи титлата принцеса. Въпреки това, седем години по-късно съпругът на певицата почина внезапно от рак. Люнгста ​​живее в Швейцария, активно се занимава с благотворителност и е горещ природозащитник.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *