0

Жител на Обединеното кралство свали 69 килограма за 11 месеца, благодарение на това, че си намери ново хоби. 32-годишният Даниел Морис е тежал 169 килограма през студентските си години. Имаше трудности при изпълнението на ежедневните задачи, не можеше да се изкачва по стълбите без задух и беше постоянно тревожен и депресиран. Всичко се промени през последната му година в университета. След дипломирането си той се съгласи с приятели да отиде на пътуване до Америка и реши да отслабне преди пътуването.

„Исках да се чувствам възможно най-добре и да не забавям приятелите си, защото имахме планирани толкова много интересни събития“, спомня си той. Морис беше решен да отслабне и се захвана за работа.

Мъжът започнал с разходки, 15-минутни упражнения на велоергометър и силови упражнения.

С течение на времето британецът стана по-издръжлив, а мускулите му станаха по-здрави и той успя да бяга на дълги разстояния. Скоро джогингът се превърна в ново хоби за мъжа, той започна да участва в маратони. През април той ще участва в мащабно състезание в Грейтър Манчестър.

Благодарение на активния начин на живот Морис успя да се отърве от 69 килограма. Той продължава да спортува и се надява да вдъхнови колкото се може повече хора с примера си. Мъжът отбеляза, че е станал по-оптимистично настроен към живота благодарение на загубата на тегло.

Много съм благодарен, че тялото ми вече може да се справи с такъв сериозен стрес. Това е просто най-доброто чувство на света, твърди мъжът.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *