0

С настъпването на пролетта и лятото, което носи изобилие от пресни зеленчуци и плодове, има отлична възможност да загубите до седем килограма наднормено тегло само за 14 дни.

И зеленчуците няма да взривят бюджета ви, тъй като през лятото те струват стотинки и дори растат във вашите дворове.

И така, как и какво да ядете, за да отслабнете правилно

В продължение на 14 дни правете и яжте салати от всякакви зеленчуци и плодове. Не бива обаче да смесвате плодове и зеленчуци в една салата.

Например, не трябва да режете ябълки на зелева салата. Салатата трябва да е или изцяло плодова, или само зеленчукова.

Салатите, за съжаление, не могат да бъдат осолени или поръсени със захар. Но можете да добавите зехтин и лимонов сок към салатата. Можете също така да подправите с нискомаслен кисело мляко или да залеете плодовите салати с натурално кисело мляко.

Зеленчуците и плодовете могат да се консумират не само сурови, но и варени или приготвени на пара. При диета изключете пъпешите, гроздето и бананите от плодовете. Що се отнася до зеленчуците, не яжте картофи.

Можете да ядете такива салати в доста големи количества, но все пак в разумни граници – в крайна сметка диетата си е диета. Въпреки че няма да е много лесно – салатата се усвоява бързо и човек изпитва остър глад.

Ето защо трябва да се подлагате на такава диета през лятото, а не през зимата, защото в жегата не ви се яде толкова много.

Приблизителна диета

Преди закуска изпийте вода с лимонов сок и след това яжте плодова салата.

За обяд зеленчукова салата. За вечеря пак зеленчуци.

Така се храните през първите седем дни от диетата със салата. През следващите седем дни диетата е същата, но за обяд можете да ядете 100 г варено месо.

От течностите можете да пиете вода с лимонов сок, зелен чай, прясно изцедени натурални сокове. Преди да си легнете, можете да изпиете малко нискомаслен кефир.

В резултат на тази диета не само ще загубите излишни килограми, но и ще подобрите състоянието на кожата, ноктите, косата и цялостното благосъстояние.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *