-4

 

Емблематичната тв игра „Стани богат“ се завърна с нов сезон в ефира на bTV, а с нея вече е факт и първия шок не само за водещия Ники Кънчев, но и за редица зрители.

Той идва със сексапилната студентка Габриела Георгиева, която призна пред цяла България, че не знае коя е световноизвестната актриса и певица Оливия Нютън-Джон.

Благодарение на жокер и помощ от баща си обаче, красавицата остана в играта и ще продължи и в следващия епизод, след като успешно отговори на шести въпрос.

21-годишната Габи е сред най-младите участнички в историята на предаването, но успя и бързо да предизвика смях у водещия Ники Кънчев, както и в публиката с несигурността си в отговорите, които дава.

Студентката не пропусна обаче да разкаже и повече за себе си: „Не спортувам, но бих искала да започна. Не трябва да разчитам само на гени, годините напредват и не трябва да се отпускам“, каза Габи. „Свиря на барабани и харесвам метал“, добави тя, въпреки че зрители предполагат, че слуша чалга.

Така започна новия сезон на „Стани богат“, а водещият Ники Кънчев дори се пошегува с мустака на един от телефонните жокери на първата участничка – Николай Михайлов. „Искам и аз да си пусна такъв дълъг мустак, да съм като Тотлебен“, заяви Кънчев./show.blitz.bg

Източник


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-4
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *