0

Вчера във фейсбук-групата “Забелязано в София” се появиха снимки на луксозен джип, нахално паркирал  на място, отредено за майки с деца.

Наглостта не спира дотук, обаче. На предното стъкло на скъпия автомобил се вижда депутатска карта за паркиране и ВИП-карта от евроизбори с отдавна изтекъл срок – още от 2007-ма година. Депутатската карта, която така или иначе дава право за спиране единствено на паркинга на Народното събрание, е на името на наш стар познайник – Иван Георгиев Стаматов. Картата е сложена така, че не се разбира срокът, в който е била валидна, но Иван Стаматов е бивш депутат от 40-тото Народно Събрание от БНС (Български Народен Съюз), между 2005 и 2009 година

Само стикерът на Гражданската отговорност все още е в срок, очевидно ВИП-картата и депутатската карта са сложени единствено с цел да респектират. Дали автомобилът е негов или някой използва старите му документи, ние не знаем. Но добре си спомняме как името на същия бивш депутат беше замесено в идентичен скандал през 2016-та година. Тогава на два пъти луксозен Мерцедес беше заснет да паркира нагло на две места в мол, както и на инвалидно място, разчитайки на същия комплект от документи.

ПАРКИРАНЕ НА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В МОЛА (СНИМКИ)

2016 г.

2016 г.

2016 г.

Призоваваме водачът на луксозния джип, който и да е той, да престане да смята, че отдавна изтекли ВИП-карти му дават право да спира на места, предназначени за хора със специални потребности и майки с деца!

Източник: gospodari


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *