0

„Сега е на по-добро място – в ада.“ Тези шокиращи думи бяха изречени от Красимира Трифонова, тъщата на Пейо Пеев, пред разследващите, без да изрази никакво съжаление или да предостави допълнителни обяснения.

По време на първия разпит дъщерята на Трифонова призна, че Красимира е убила Пейо. „Мама го удуши,“ казала тя, но по-късно отказа да потвърди своите думи пред съда. Сега тези изявления няма да бъдат взети под внимание, защото дъщерята е кръвна роднина по правна линия, която има право да се откаже да даде сведения, които биха обвинили майка й.

Полицейските органи разполагат със сериозни доказателства срещу Габриела и Красимира. Оказва се, че те са допуснали груба грешка, която ги обвинява в ужасното убийство.

Тъщата Красимира е заляла тялото на Пейо с алкохол, затворили са го в колата му и са я оставили в полите на Витоша. Макар и да са оставили прозорците затворени, в колата липсвало кислород, което бързо изчезнало и огънят загаснал, оставяйки трупа на Пейо и множество улики по случая.

Какво се случило точно при убийството?

На 18 януари двете поканили Пейо на среща. В 21:13 часа камерата заснема как колата започва да се тресе, вероятно от борбата, която се водила в нея. Вратата на Пейо се отваря два пъти, но бързо се затваря. Предполага се, че това е Габриела, която е скочила върху него, за да го придържа, докато майка й го души.

Първоначално разследващите са получили информация, че жените удържали Пейо с каишката на кучето, но при оглед на колата беше открит кабел, който беше предаден за изследване. Ако върху него бъде открита ДНК от жертвата, ще бъде ясно, че с него е бил удушен.

След като Пейо е убит, минали са 26 минути, в които нищо не се случва. Внезапно колата се движи и изчезва от обсега на камерата. В 21:39 часа на друга камера се вижда как Габриела излиза от колата, но тя продължава, докато тялото на Пейо се предполага, че е на мястото на шофьора. Според обвинителите най-вероятно жените са преместили тялото на мъртвия мъж на пасажерското място, за да може тъщата да шофира.

Източник: Телеграф, Флагман


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *