0

Фолк-певицата Мария, по-известна като Мара Отварачката, бе засечена от папараците на „България Днес“, докато бръмчи из софийските улици с мегамощен звяр.

Огромното возило, до което сексапилната певица изглежда още по-малка, е „Майбах“, а проверка в официалния сайт на „Мерцедес“ показва, че подобен автомобил струва колосалните близо 500 хил. лв.

Ултраскъпият джип на Мария е истинско бижу на автомобилната индустрия. Разполага с редица екстри, за които човек от средната класа у нас може само и да сънува. На всичкото отгоре е толкова голям, че на пътя изглежда като танк до другите коли.

Мария от години е фен на скъпите коли. Повечето, които обаче караше, бяха подаръци от бившите й. Докато бе с Миро – съпруг номер 3, с когото са в развод, певицата бе спипвана да бръмчи с „Ламборгини“, „Ферари“ и други огромни джипове.

Изглежда обаче и след края на авантюра с бизнесмена Мария продължава да залага на най-доброто.

Откъде Мара има пари за толкова скъпа кола не е известно, имайки предвид, че отдавана кариерата й тъне в нафталина, а хонорарите й за участия са символични, като тези на по-младите й колеги.

Не е изключено и някой богат любовник, държана на „трупчета“, да е изчакал да му дойде реда за място в сърцето на меркантилната чалгаджийка и да е развързал щедро кесията. Докато Мара не изпразни и неговата.

Източник


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *